UFC

[WIDEO] Najlepsze akcje z UFC 265 w zwolnionym tempie

W miniony weekend w Houston odbyło się UFC 265. Na tej gali doszło do wielu świetnych pojedynków. Organizacja Ultimate Fighting Championship opublikowała materiał wideo zawierające kompilację najlepszych akcji pokazanych w zwolnionych tempie.

W walce wieczoru świetnie dysponowany Ciryl Gane pokonał przez techniczny nokaut Derricka Lewisa zdobywając tymczasowy pas mistrzowski w wadze ciężkiej co stawia go w roli głównego pretendenta do walki z regularnym czempionem Francisem Ngannou. Na tej gali do klatki powróciła nasza rodaczka Karolina Kowalkiewicz, która przegrała przez poddanie w 1. rundzie z Jessicą Penne.

Najlepsze akcje z UFC 265 w zwolnionym tempie

Wyniki UFC 265

Walka wieczoru:
265 lb: Ciryl Gane pok. Derricka Lewisa przez TKO w 3. rundzie, 1:16 o pas mistrzowski

Karta główna:
135 lb: Jose Aldo pok. Pedro Munhoza przez jednogłośną decyzję sędziów (3x 30-27)
170 lb: Vicente Luque pok. Michaela Chiesę przez poddanie (duszenie brabo) w 1. rundzie, 3:25
115 lb: Tecia Torres pok. Angelę Hill przez jednogłośną decyzję sędziów (2x 30-27, 29-28)
135 lb: Yadong Song pok. Caseya Kenneya przez niejednogłośną decyzję sędziów (29-28, 28-29, 30-27)

Sprawdź!  Jan Błachowicz vs. Glover Teixeira z nową datą! Znamy też miejsce gali UFC 267

Karta wstępna:
155 lb: Rafael Fiziev pok. Bobby’ego Greena przez jednogłośną decyzję sędziów (3x 29-28)
135 lb: Vince Morales pok. Drako Rodrigueza przez jednogłośną decyzję sędziów (2x 29-28, 30-27)
205 lb: Alonzo Menifield pok. Eda Hermana przez jednogłośną decyzję sędziów (3x 30-27)
115 lb: Jessica Penne pok. Karolinę Kowalkiewicz przez poddanie (balacha) w 1. rundzie, 4:32

Karta przedwstępna:
125 lb: Manel Kape pok. Ode Osbourne’a przez TKO w 1. rundzie, 4:44
135 lb: Miles Johns pok. Andersona dos Santosa przez KO w 3. rundzie, 1:16
125 lb: Melissa Gatto pok. Victorię Leonardo przez TKO po 2. rundzie
135 lb: Johnny Munoz Jr. pok. Jamey Simmonsa przez poddanie w 2. rundzie, 2:35

źródło: Youtube

Powiązane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *